2010. február 25., csütörtök

Házikós ajándékot kaptam

Egy kicsit késve ugyan, de megkaptam a HE házikós ajándékomat Krisztitől. Személyesen hozta el Ladányba Anikónak, aki kedden hozta el nekem. Gyönyörködtünk mindannyian benne, hogy milyen jól mutat ezen a mályva színen a fehér, és milyen különleges színei vannak a fonalainak. :) Köszönöm szépen mégegyszer! :)Lilangnál gyönyörű szép saját kézzel festett fonalakat lehet nyerni.


Jelentkezési határidő: március 1.

2010. február 21., vasárnap

Pillangós projekt befejezve!


Emlékeztek még erre a bejegyzésemre? Még csak most sikerült a tényleges doboz formába önteni az akkor elkészült pillangócskát. Erre kiváló alkalom volt a névnapja, ami kedden volt. Ma átadtam neki, nagyon örült neki. A dobozt én festettem akril festékkel, majd lakkoztam is, hogy szép fényes legyen. Utána megpakoltam neki minden jóval. Kapott bele egy tulipános lógókát, egy szemhéjtust, egy lila tehenes bugyikát:), és csokit, csokit, csokit meg egy kis csokit. :)))

2010. február 18., csütörtök

CCN - Peppermint Lane (1)

Ez az új szerelmem! :) A mintáért köszönet jár Juditnak, köszönöm mégegyszer! :D 1X1 szálon hímzem Nina festett 28 countos anyagára. És nagyon szeretem csinálni. :))


Közben nem jól kezdődött a hetünk. Kedden hajnal 2-kor anyukám rosszul lett, magas volt a vérnyomása. Az ügyeletes doktornő infarktus gyanúval küldte be a kórházba. Szerencsére mindene remek, már délelőtt haza is jöttünk. Új gyógyszert kapott. Tegnap végre 1 hét 1 hónap után megvolt a hagyatéki tárgyalásunk is. Túl vagyunk rajta, ez a lényeg.

Kellemes estét mindenkinek!

2010. február 15., hétfő

LHN - Spring Sampler (Finished!)

Készen vagyok vele! :) Még tegnap este, de már más birizgálja az agyamat, ezért a külső keretet lehagytam róla. Végleges formába majd márciusba öntöm, a pinkeep gyártós talin. :)
Vajon van ebből a sorozatból több is? Mert nekem csak a tél van még meg. Létezik nyár és ősz is?
Update: Köszönöm mindenkinek a mintát! :) Mostmár ténylegesen tudom, hogy mind a négy évszaknak van samplerje.


Fabric: 28ct ?
Thread: Rosace 620, 1046, 1862, 1864, 6742
Méret: 10,5 cm X 7,3 cm

2010. február 12., péntek

LHN - Spring Sampler (3) + DíjGyorsan lefényképeztem hogyan állok vele, hát így. Nem sok kedvem volt a héten hímezni, összejöttek a dolgok. Na nincsen semmi baj, csak hagyatéki tárgyalás, könyvrendelés stb.
Tegnap Annával töltöttem a délelőttöt, és nagyon jól éreztem magam. :) Beszélgettünk, hímeztünk, sütöttünk és persze farmoztunk is! :)))) Nagyon jó volt! :)


Judittól pedig ez a díj várt rám. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy rám gondoltál. :)
A másik blogomban múltkor már írtam magamról 7 dolgot, de próbálok itt is írni másik 7 dolgot.

1. Imádom a sorozatokat! Van olyan, amit már többször is végignéztem.
2. Nagyon szeretem a friss békebeli kiflit teavajjal.
3. Nem szeretek még télen se csizmában járni.
4. Minden reggel egy 3in1-ben kávéval ébredek.
5. Nem hordok sapkát sohase.
6. Imádom a Strawberrys Minist. :)
7. Boxeralsóban alszom. :)

Szerintem minden feladatot teljesítettem: megköszöntem, akitől kaptam; belinkeltem a nevét; a díj képét is csatoltam; 7 dolgot írtam magamról és 7 embernek adtam tovább.

És akiknek én szeretném tovább adni: Cseverke, Carol - Anna, Judit, Judit, Lorix, Andulka, Anita

2010. február 7., vasárnap

LHN - Spring Sampler (2)

Itt járok per pillanat vele. Alakul, alakul szépen, és már a sorsát is tudom. :) A következő pladányi xszemes találkozón pinkeepet fogunk gyártani, és én ezt fogom elvinni.


Tegnap este óta folyamatosan szakad nálunk a hó. Én szegényt nem szeretem, vagyis ez így nem igaz. Nézni szeretem, de már a következményét (latyak, csúszós út) nem szeretem. Ilyen kilátásunk van a konyhából.


Írtam, hogy a városi tv riportot készített Anikóval és velem a keresztszemes hobbyról. Ha valakit érdekel az alábbi linken megnézhet bennünket! :)
LINK

2010. február 4., csütörtök

2010. február 3., szerda

Jácint

Még a múltheti talira varrtam gyorsan össze ezt a jácintot. Anyu már nagyon várja a tavaszt, és ilyen virágokat alkot. Én meg csak győzzem összevarrni, meg gyöngyözni. :)
Köszönöm a jókívánságokat, kezdek jobban lenni. Igaz önkényesen úgy döntöttem, hogy nem megyek a héten dolgozni, pihizek itthon. Közben öcsém is beteg lett, ő se megy suliba. Ez a fránya megfázás, csak nem bírta ki. :)

Vitaldoce játékot hirdetett, mivel látogatóinak száma elérte a 10 000. Nagyszerű nyeremények vannak!


(Katt a képre!)

2010. február 2., kedd

Tralala - Roses d'automne (Finished!)


Készen is vagyok vele! Ezt is imádtam hímezni, igaz egy kis összetűzésem volt a drapp fonallal, de utána kibékültünk. :) Még nem tudom mi lesz belőle, addig is megy a többi mellé pihenni.
Nem mentem ma dolgozni, de szerintem holnap se fogok. Bekaptam egy kis náthát, és inkább itthon ülöm / fekszem ki.


Fabric: 18ct Aida (White)
Thread: Venus 2682, 2589, 2606, 2289, DMC 4210

2010. február 1., hétfő

LHN - Február


Mivel ma van február első napja, ezért én már mutatom is a sorozat következő darabját. Anna már előnybe van, mivel élőben is láthatta a talin. :) Legalább tanúsítani tudja, hogy az a piros, nem ilyen élénk piros, hanem bordó. Amúgy még mindig imádom hímezni őket! :)Fabric: 32ct Cashel (Natur)
Thread: Rosace 1868, 944, B5200, 1634, 6742, 870, 1478

Illatos ajándékok

Lola október közepe óta óvódás lett. Így idén már az óvónéniknek is készülnöm kellett egy kis aprósággal. Szerencsére tudják, hogy mi fán t...