2012. június 29., péntek

Hütőmágnesek

Ezek az apróságok készültek mostanában. Sajnos másra nem nagyon volt időm.
De mivel újra munkanélküli vagyok, így most már erre is lesz. :(










2012. június 22., péntek

Ajándéklánc

Ma kaptam meg a visszajelzést, hogy a múlthét szerdán feladott csomagom odaért Martinellihez Latinka ajándéklánc keretén belül. 
Készítettem neki egy hűtőmágnest és egy humbugot, valamint kapott még egy pár teát és egy képeslapot. A leveléből ítélve nagyon tetszett neki minden. :) 





2012. június 11., hétfő

Apróságok

Kolléganőmnek szántam az alábbi hűtőmágnest születésnapjára. 


Ezeket az apróságokat pedig még pénteken a talin "osztogattam" szét. Az egyik Anikó ollóján találta meg a lakhelyét, a másik pedig Zsuzsa kulcsival él együtt. :)




Ő pedig a teljesen kinyílt orchideánk a maga 11 virágjával. 



2012. június 8., péntek

Levendulás illatpárna

A kis keresztszemes körükben ma Anikó születésnapját ünnepeltük. Én egy levendulás csomagocskát állítottam össze neki, mely a Mankás humbug mellett ezt az illatos párnát is kapta. A minta egy kis hardenger hímzéssel kombinált keresztszemes magazin minta, a belsejében szárított levendula van. (Amitől szerencsésen újra tüszköltem töltés közben.)






2012. június 4., hétfő

Újabb humbug

Újabb humbug készült Manka egyik régi mintájából Nina egyik fonalával. Szerintem nem ennek szánta Manka, de én ennek gondoltam. Nagyon tetszik ez a fajta hímzés, érdekesen alakult a végső formája a virágoknak. 







Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...