2012. február 24., péntek

Atalie párnácska

A tegnap járt kolléganőmnek készítettem ezt a kis szösszenetet, hogy ő se maradjon már ki a sorból! :) Egyre jobban kezdek beleszeretni az Atalie mintákba és a különleges öltésekbe.
A tegnapi napomban szorult egy kis öröm is a sok negatív dolog mellett, ugyanis kaptam én is Mammkától a híres levendulás fürdősójából! :) Itt is köszönöm szépen!


2012. február 23., csütörtök

Babaköszöntő - Dóra

Már egy ideje készen volt ez a babaköszöntő, de mivel elvittem a kiállításunkra, így még csak most volt alkalmam,hogy átvigyem kolléganőmnek. A minta Mankáé, a munka nagy része pedig Anyué.


2012. február 21., kedd

Diplomás duci maci :)

Ez pedig az ajándékom másik része Lillának, amit megkapott szintén tegnap. Ő is államvizsgázott januárban, de gondoltam, hogy egy kicsit nagyobb horderejű képet csinálok neki, mivel meg is lett ígérve, így jutottam el eme ducimacihoz (nem volt rajta sajnos a tervező neve). Belecsempésztem az oklevélbe a karjának a monogramját is.
Lilla: itt is GRATULÁLOK!!!

2012. február 20., hétfő

Fizzy Moon képeslap

Barátnőmnek készült ez a képeslap névnapjára. A készlet anyu karácsonyi ajándék újságjához volt. Nagyon jó volt hímezni, igaz szőrözni már annyira nem. :)
Boldog névnapot Lilla!


2012. február 17., péntek

Congratulations

Barátnőm és a barátja most államvizsgáztak januárban a Nyíregyházi Főiskolán. Már szinte a diplomaosztójukra készen voltam ezzel a képeslappal, csak még nem volt alkalmam átadni Zsoltinak. De ma Lilla elvitte neki, így megmutatom. A minta az egyik TWOCS újságban található.
Gratulálok itt is Zsolti!

2012. február 14., kedd

Rózsás lila szívecske

Igaz én nem ünneplem a Valentin napot, mert nem tartom magyar ünnepnek, és ha szeretünk valakit azt minden nap szeressük, de ennek ellenére hoztam egy szívecskét, annak aki ünnepli.
A mintát Lee Albrecht tervezte és letölthető innen.
2012. február 10., péntek

"Nametag" - Éva

Ettől az évtől kezdve a ladányi társaságunk új koncepcióval bővült. Minden hónapban azt az emberkét ünnepeljük, akinek éppen van születésnapja. Így az év végére mindenki kap valami kis apróságot mindenkitől. Ez a hónap Évié volt. Mivel köztudott, hogy az egyik kedvenc színe a lila, nem volt kérdés, hogy ez a minta lesz az övé is. A szekrényem mélyén találtam neki még a Tűvarázsból rendelt lila anyagot, ami tökéletes lett neki, kapott egy kis gyöngyöt és szalagot. 
Évi: nagyon sok boldog születésnapot neked!
(Az anyu ajándékát a facebookon lehet megnézni.)


2012. február 8., szerda

2012. február 1., szerda

Madáretetős naptár - Február

Ahogy Andulka megjósolta a Januárnál már hozom is a februáromat. :) Sőt ahogy látjátok már 25.-én kész voltam vele. Barátkoznom kell a kerettel még mindig, de már 'csak' 10 van belőle, addig lehet megszeretem.

Illatos ajándékok

Lola október közepe óta óvódás lett. Így idén már az óvónéniknek is készülnöm kellett egy kis aprósággal. Szerencsére tudják, hogy mi fán t...