2009. június 22., hétfő

Pakkot kaptam - tam

Végre ma ideért a rendelésem utolsó része is (ami szerencsétlenül kimaradt az első körből), így teljes a megrendelési skálám. Kihasználtam én is az áfa mentes akciójukat Zsuzsának és Juditnak, és beszereztem egy kis anyagot. Anyunak ugye aidát, nekem panamát, meg ugye a sohase elegendő bobina, ami műanyaggal is kiegészítve, plusz tű, ami sohasem elég. Caroltól meg ugye a fonalállományomat gyarapítottam, a DMC fonalak tőle valók. Így egy időre (jövő hónap elejéig) ki vagyok elégítve ilyen szempontól. :)))))


Tegnap nem bírtam magam rávenni, hogy könyvtáros nénikét hímezzek, ezért elővettem ezt a Ninától vásárolt festett aidát, és egy újabb biscournt tervezek rá. Vagyis nem egyet, hanem egyből négyet, ugyanis ráfér szerencsésen annyi. Igaz két szállal kell rá hímezni, de egye - fene. Hétvégére készen kell lennem, csak azt nem tudom, hogy mikor.3 megjegyzés:

 1. Szépek az új szerzeményeis! :)
  Irok mélt Neked :)
  A biscourn nagyon szép lesz! Jó az anyagnak is és a fonalnak is a színe!

  VálaszTörlés
 2. Ugye, szerintem is! :) És már mindjárt kész a hímzés.
  Mailra válaszoltam!

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Szép lesz a biscournu!
  Meglepődtem, nem tudtam, hogy püspökladányi vagy. Akkor mi majdnem földik vagyunk, mert én meg bakonszegi vagyok, csak elszármaztam. :-)
  Üdv.: a.nemetne-Adri.

  VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Apróságok

 Készítettem pár apróságot. Egyet az Uramnak, egyet Lolának, egyet pedig csak úgy, mert megtetszett. :)