2009. január 7., szerda

SAL - Maryse Január



Hát íme, készen vagyok a Januárral! :)) Nagyon szeretem ezt a mintát, már alig várom, hogy csinálhassam a többi hónapot. Kezdek rájönni, hogy nagyon szeretem Maryse mintáit, és minden ilyen típusú mintát. Most varrok életemben először ilyen Panama hímzővászonra, de nagyon bejött, szerintem maradok is ennél, csak ha nagyon muszály, akkor varrok aidára. Megtaláltam ennek a SALnak a blogját, láttam, hogy sokan abbahagyták, feladták egy nyári hónapnál. Kíváncsi vagyok rá, hogy engem is megtör - e, vagy én haladok tovább. Van 2 db hiba a kis képben, de már nem volt kedvem és szívem újra kibontani, jó ez így, úgyis csak saját használatra készül. :) Sajnos nem tudtam normális fényképet csinálni róla, ezért maradt a scannelés. Jó ez így nekem. :) Ui.: Akinek egész véletlenül megvan a BC Sal mintája, nem dobna meg vele? Nagyon tetszik az is, jól nézne ki a falamon e mellett. :)

2009. január 5., hétfő

Olvasott könyveim 2008-ban

Photobucket

Én már sajnos megint kimaradtam a játékból, mint ahogy a hógolyósból is, ezért itt is önnálló leszek, és magamnak felsorolom az én általam olvasott könyveimet. Már ha mind eszembe jut, ami szerintem nem lesz. Szakmai ártalmam az olvasás és a könyvek, ezért jó dolgom van ezzel kapcsolatban.
1. Catherine Clark: Szívek szállodája 4 (a sorozatot is imádom)
2. Paul Challen: Dr. House
3. Hugh Laurie: A balek (nagyon izgalmas!!!)
4. Havas Henrik: Méhkirálynő (kizárólag csak 18 éven felülieknek!!)
5. Harry Potter 7 - A halál ereklyéi (végre teljes a sorozatom)

2009. január 4., vasárnap

Most olvasott könyvem

Photobucket
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek újra! :)

Újév napján befejeztem a Hot Girl című könyvet a fürdőkádban! :))) A végére teljesen belejöttem, már tudtam, hogy milyen nevek kikhez tartoznak (ennyire nehéz dolgom régen volt a nevekkel), és legszívesebben a második részét olvasnám már, de az még várat magára! :)
Újonnan eljezdett könyvem Meg Cabot-tól a Locsifecsi királynő. Azért újonnan mert már egyszer elkezdtem olvasni, és jutottam kb. a 15. oldalig, de jött valami izgalmasabb, és azt kellett olvasnom. Most viszont újra elővettem, és a 80. oldalig le se tettem. :) Tibikus Meg Cabot ifjúsági regény. Aki ismeri és szereti tőle a Neveletlen hercegnő sorozatot az nem nyúl félre, ha ezt is elolvassa. Íme egy kis ízelítő a könyv tartalmából.

Lizzie Nichols, az újdonsült diplomanélküli, életében először készül külföldre, meglátogatni Andrew-t, az angol barátját, akivel már három hónapja járnak, de még csak egy napot töltöttek együtt. Lizzie minden pénzét a csodálatos európai utazásra költötte, ám valamennyi ábrándja szertefoszlik, amikor az álompasi Andrew egy közönséges Andynek bizonyul. Mielőtt még meggondolhatná magát, Lizzie vonatra száll, és Franciaországba utazik a barátnőjéhez, Sharihoz, aki egy középkori kastélyban tölti a nyarat a barátjával. Lizzie megismerkedik Luke-kal, a házigazdával, aki minden szempontból tökéletes, kivéve azt az egyet, hogy barátnője van. Márpedig Lizzie sosem kezdene foglalt pasival. A szájára viszont képtelen lakatot tenni. A sorozatos baklövések után azonban kiderül, hogy a fecsegés néha csodákra képes.

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...