2010. június 20., vasárnap

SALexandre (1)

Örömmel jelenthetem be, hogy tegnap fél 3-kor (csak fél óra csúszással!!!) kiosztottuk a bizonyítványt annak az osztálynak, ahol jegyző voltam, így végre időm és energiám is szabadult fel! Aki volt már érettségi jegyző tudja milyen meló ez, az megért! :)
Közben pénteken megvolt a szokásos havi xszemes talink. Itt volt szerencsém megismerni személyesen Krisztinát, aki vendégségben volt Anikónál. Örülök, hogy találkoztunk, köszönöm az ajándékot, és remélem még fogunk is találkozni. :)
Tegnap pedig este új tervbe vágtam a fejszém! Annához és Nórihoz csatlakoztam a SALexandre hímzésükhöz, és el is kezdtem tegnap.


I may announce it gladly, that is afraid yesterday at the time of 3 (a clock is afraid only with slipping!!!) we handed out the certificate to that class, my time and my energy were freed finally so where I was a town clerk! Who was a maturity town clerk already knows it what kind of work this, it understands! :)
An alley had the usual monthly xszemes on a Friday talink. Getting to know Krisztina personally was my fortune here, who he was in company at Anikó,. Nice to meet you, thank you the gift, and i hope so we will meet yet. :)
I cut my felling axe into a new plan in the evening though yesterday! I joined Anna and Nóri SALexandre their embroidery, and I started it yesterday.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Illatos ajándékok

Lola október közepe óta óvódás lett. Így idén már az óvónéniknek is készülnöm kellett egy kis aprósággal. Szerencsére tudják, hogy mi fán t...