2010. július 5., hétfő

Swap ajándékom Zlatának

Ebben a körben Zlata angyalkája voltam, és tegnap jelzett Ninának, hogy a két hete feladott csomagom megérkezett. Leesett a nagy kő a szívemről, de így már mutathatom.Egy Tralala mintával készült fotóalbumot kapott, meg egy ollóőrzőt szintén Tralala mintával. A csomag mellé kapott még anyagokat, fonalakat, gyöngyöt, charmokat, egy Magyarországos kis bögrét meg egy kis magyar paprikát. Remélem sikerült örömet okoznom vele neki! :)



I was Zlata little angel in this circle, and for Nina signaled yesterday, that his fortnight my packet given up arrived. The big stone fell down from my heart, but I may show it already so. A Tralala prepared a sample got a photoalbum, a scissors keeper likewise Tralala with a sample. Beside the packet received substances, threads, pearl yet, charms, a Hungary little mug a little Hungarian paprika. I hope so I managed to give him pleasure with him!

5 megjegyzés:

  1. Hát te nagyon rendes kis angyalka voltál! :-) Szép dolgokat készítettél!

    VálaszTörlés
  2. Thank you very much for so beautiful present!!!! I'm happy happy happy!!

    VálaszTörlés
  3. You are welcome! :))) And I'm happy! :))))

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ajándékot készítettél és még mennyi mindent kapott mellé!!! :)))) Szuper!

    VálaszTörlés
  5. Ez aztán a bőségszaru!
    Nagyon szép mintákkal dolgoztál, s a végeredmény is csodálatos!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...