2011. július 29., péntek

Bobinamánia és játékok

Beütött nálam is a bobina mánia! :)) Már nagyon rég óta ki volt nyomtatva a bobina sablon, de nem nagyon vettem rá magam, hogy el is kezdjem. Majd a múlt heti minitalink alkalmával Carol/Anna mutatta nekünk a sajátjait és megkaptam a kezdő lökést. Már három napja ezt csinálom, sajnos az xszem rovására. De azt mondtam magamnak, hogy amíg az összes szalagom és csipkém nem ilyen szépségen lesz, addig csak ezt csinálom. :)Játékokra is jelentkeztem:

Veronikánál július 31-ig

Link
Margónál augusztus 31-ig
Emőnél augusztus 31-ig5 megjegyzés:

 1. Szia!
  Köszi hogy kitetted a játékomat. Isten éltesse édesanyádat, ezek szerint a lányom lehetnél nekem is, mert én is pont 50 leszek. Szépeket látok a blogodon, most már én is követlek. Én is gyártom a bobinákat, megkérdezhetem hogy készítitek?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szívesen! :) Isten éltessen téged is előre. Köszönöm a követést. :)
  Bobina én így csinálom: van egy sablonom (ha kell elküldöm mailban) kivágok kettőt. Majd egy anyagdarabot is alá és kétoldalú lapragasztóval szépen elbíbelődök vele. Nagyon picire vágom a lapragasztót, és nagyon pici bevágásokat csinálok az anyagon is. De szerintem holnap ha csinálok lefényképezem neked, ha kéred. Majd ha kész a két lap összeragasztom.

  VálaszTörlés
 3. Köszi, ha mutatsz fényképet az elég. Hasonlóan készítem én is, de nem lapragasztót használok, hanem csak egyszerűen stiftes ragasztót, ahhoz is jól ragad a bevagdosott anyag. A két darabot összeillesztem és körbevarrom. Kb ennyi. Készítek belőle nagyobbat szalagokhoz, csipkékhez és kisebbet hímzőfonalakhoz.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó kis mánia:) Sajnos, a csipkéim összevissza vannak...nekem sem ártana nekiállni... Szuperjók a bobináid :)

  VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Apróságok

 Készítettem pár apróságot. Egyet az Uramnak, egyet Lolának, egyet pedig csak úgy, mert megtetszett. :)