2011. december 11., vasárnap

Krampuszfesztivál

Városkánkban megrendezésre került tegnap az első Krampuszfesztivál az Adventi programsorozat részeként. Meghívást kaptunk, hogy a vásári forgatagban áruljunk, mivel volt egy sátor, amibe kézművesek voltak. Összekerültünk horgolós nénikkel, kecsketejes szappanossal, mézeskalácsossal, foltvarróssal stb. Nagyon jó kis csapat jött össze és ha minden jól megy, akkor folytatjuk ezt jövőre is! Ugyanis egy Egyesület tagjai lettünk, így legálisak is voltunk.
És íme néhány munkánk, aminek szerencsére nagy keletje volt, szinte mindent eladtunk. Amit meg nem (tényleg csak egy pár dolog) azt egymás között elcsereberéltük. Így lett csokis-mentés kecsketejes szappanom, horgolt angyalkáim, horgolt csengőm, finom mézeskalácsom és grillázsom (ami már tegnap a hasamba került) és egy ékszer angyalkám. :) 
(Fotó később!)












És ők voltak a Fischamendi Krampuszok. Elég ijesztő látványt nyújtottak, hangosak voltak, a gyerekek megijedtek tőlük és nagyon sok volt belőlük. Fischamnend az egyik Testvérvárosunk, innen jött az ötlet a Krampuszfesztiválra. 



1 megjegyzés:

  1. Klassz kis program lehetett! Gyönyörűek a munkák, sok dolog lehetett velük. A krampusz tényleg ijesztő, de nem lehet krampuszok nélkül krampuszfesztivál!:))
    Szép adventi készülődést kívánok továbbra is!:)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...