2016. január 17., vasárnap

Újévi ez + az

Először is Boldog Új Évet kívánok minden erre járó olvasónak!
Másodsorban, nem nagyon szoktam új évi fogadalmakat tenni, de ebben az évben megfogadtam, hogy minden hónapban igyekszem téli - karácsonyi dolgokat készíteni, mert az elmúlt év végén is nagy bajban voltam a megrendelőkkel és a saját dolgainkkal is. Így már el is készült egy pár dísz. Imádom ezeket a mézeskalácsokat, rengetegszer elkészítettem már, most viszont addig nem álltam meg, amíg mindet ki nem hímeztem. Ezek a mézeskalácsok nem romlanak meg karácsonyig. :)


És még adós vagyok egy karácsonyi ajándékkal, ugyanis a betegségeink miatt, még múlt héten tudtunk ajándékozni nagynénémékkel. Az ajándékait ez az angyalka repítette el hozzájuk.


És mutatok egy friss képet Lolácskáról is, aki 7-én betöltötte az 1 évet. :) 9 kiló és 75 cm, 8 foga van, szalad mint a golyó, rengeteget beszél és villával eszik egyedül. :) Itt éppen az ebédelésbe aludt be, mert az nagyon fárasztó ám! :)1 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a kislányod! :)
    Hasonló tervem nekem is van, kiderül, meddig lesz kedvem karácsonyit hímezni...
    A Te díszeid szépségesek!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Illatos ajándékok

Lola október közepe óta óvódás lett. Így idén már az óvónéniknek is készülnöm kellett egy kis aprósággal. Szerencsére tudják, hogy mi fán t...