2009. június 6., szombat

Törpikék, macskák, kutyus és vajon mi lehet ez megint?


Nem tudom, ki hogy van vele, de mi gyűjtjük a Sparban kapható kis törp figurákat. Mindig is nagyon kedveltem a Törpikés mesét, sőt volt olyan, hogy apukámmal együtt néztük. Végre teljes lett tegnap a törp - farmom. :) Háttérben unokaöcsikém, és a könyveim egy része.


Elkezdtem tegnap egy újabb kis képecskét. Kíváncsi vagyok, hogy valaki rájön-e, hogy vajon mi lehet majd ez? Ahogy haladok, rakom fel a következő fázisfotót. Linda hímzővászonra van, Venus fonallal, egy szálal. Várom a tippeket!!

Olyan régen mutattam már meg Virágot, a kis szomszéd kutyuskát, hogy ma muszáj volt lefényképeznünk. Új frizurája van, nyári változata, és így még vékonyabb, és kisebb, mint eddig volt. De legalább nincs melege. :) Én vagyok a háttérben, engem nem kell nézni, mert még reggeli fejem van. :)


Ők pedig a kismacsekok kolleganőmnél. Csütörtökön voltam nála, szedtünk egy kis cseresznyét, ami már be is raktunk szerencsésen. Most próbáltuk ki elsőnek a Befőtt - tartósítót, de szerintem nem utoljára. Akkorát nőttek a kis drágák. :))


Ő pedig a szüleinél lévő kismacsek. Csak úgy odakoborólt hozzájuk egy pár hete, és azóta el se mozdul tőlük. Van egy olyan megérzésünk, hogy valamilyen kis fajtiszta macsek lehet, de még tájékozódunk róla.

3 megjegyzés:

  1. Jajjj nagyon édesek a törpikék, nekem a törpicúr a kedvencem, és arra várok, hogy az meglegyen.
    A könyveid is jók :) nekem is van ezek körül jó néhány a polcomon :)

    VálaszTörlés
  2. so cute the cat :)
    and congratulation for your stitching, all you do looks really lovely

    best wishes from spain

    VálaszTörlés
  3. Valikaa: Köszi! :))))
    najma: Thanks! :))

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...