2009. augusztus 19., szerda

Egy szörnyű éjszaka történései

Ezt most muszáj leírnom! Adott egy lakótelep, aminek a szélén az első lépcsőházban lakunk mi. Ez a lépcsőházsor 5 lépcsőházból áll. A mi lépcsőházunkban 12 lakás van, aminek az első emeltén a 4-es lakásban lakunk mi. Mivel anyu elment éjszakára tegnap este fél 7-kor, ezért öcsémmel ketten voltunk itthon. Ő is meg én is meg vagyunk fázva, ezért szerettünk volna hamar lefeküdni aludni. Szerencsénkre a szembe lévő lépcsőházban a drága emberke nem hallgatta a cigány zenéjét, ezért meg is tettük. Alig egy fél órája voltunk vízszintesben, majd halljuk, hogy az alattunk lévő lakásba csöngetnek a lenti csengőn. Kutya ugat, szomszéd kimegy az ablakba. A titokzatos emberkék a második emeletre mennének, de nem tudják, hogy kihez. Szomszéd nem engedte be. Majd 5 perc múlva újra visszajöttek, végigcsengettek szinte mindenkit, köztünk bennünket is. Kb. két perc múlva arra leszünk figyelmesek, hogy dörömbölnek a felettünk lévő lakásba és ordibálják, hogy Andrea, Andrea engedjen be! Már erre mi is kimentünk, és a mentősök voltak. Kaptak egy telefont Andrea barátjától, hogy fenyegetést küldött neki, hogy öngyilkos lesz, ő meg egyből a mentőket küldte ki. Már ott voltak, hogy betörik az ajtót, mikor jött a harmadikon lakó szomszéd, hogy neki van kulcs, mivel takarít neki. Jó, akkor kell a rendőrség is. Megjött a rendőrség is, behatoltak a lakásba és Andrea sehol, a kocsija is eltűnt. Vártak, hívták, minden telefonja kikapcsolva, senki nem tud róla semmit. Kb. egy 20 perc múlva felvették a jegyzőkönyvet, és elmentek. Az egész lépcsőházat felzavarták. Öcsém kelt fél 6-kor, mivel ment gyakorlatra, de kb. 3 volt mire elaludtunk. Mert a drága emberke a cigány zenécskéjét újra elkezdte őrült hangosan nyomatni. Csak azt az egyet bánom, hogy nem mentem le a rendőrhöz, és nem tettem panaszt a zenélő emberkére. De ami késik, nem múlik. :)
Még annyi a szerencsém, hogy szabin vagyok, és nem kellett mennem dolgozni, mert nem tudnám, hogy hogyan lennék a toppon.
Azt kihagytam, hogy kb. fél 3-kor hallottuk, hogy megérkezett Andrea és a harmadikon lakó illető. Felmentek a lakásba, a járólapon végigkopogták a magas sarkú cipőjükkel az egész lakást. Azóta is le van húzva nála redőny, és semmi mozgás sincs.

Ui.: SWAP ajándékom kész, postázásra vár! :)

4 megjegyzés:

  1. :S
    Na ilyenkor adok hálát, hogy kertes házban lakom egy faluban! S ha kell valami, akkor nem kell messzire menni, mert azért mégiscsak van egy faluban minden manapság, a város pedig csupán 6km-re van.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Én mióta az eszemet tudom panelban lakom, de most volt először, hogy féltünk. Van a lépcsőházunkban két üres lakás (az egyik odavan dolgozni, a másik meg elköltözött), meg van egy hülye szomszédunk, aki állandóan kitámasztja a hátsó ajtót, hogy hadd jöjjenek be a cigányok kukázni. Egy őrült lépcsőház vagyunk mi!

    VálaszTörlés
  3. Hűha,izgi estétek lehetett, azért nem irigyellek a szomszédaitok miatt...:-(

    VálaszTörlés
  4. Teljesen átérzem a helyzeted! Mi is panelben lakunk 7 éve, előtte kertesben, és nem volt nehéz megszokni a váltást, de most már nagyon vágyom el innen. Itt is van minden, bulizó felső szomszéd, üvöltöző alsó. Volt már olyan eset, amihez rendőr, mentő, halottaskocsi jött, szóval brutális, hogy az ember miket meg nem tapasztal itt...

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...