2009. október 23., péntek

Könyves játék ajándéka

Tegnap megint csomagot hozott a postát. A Hungarian exchanges játék keretein belül meghírdetett könyves játék ajándékát hozta Zsókától. Sajnos neki nincs blogja, de ennyi szépség láttán nem értem, hogy miért? :)
Kaptam tőle egy szép színes neszesszert, ami már régi vágyam volt.


És a neszesszer teli volt gyönyörű dolgokkal. Először is egy tűtartó könyvecskével. Végre nem hánykolódnak szerte szét a tűim, mert ugye a biscournt én nem erre használom. :)
Volt még benne egy kis dobozka, amit szalvétatechnikával díszített, és tényleg úgy néz ki, mint egy könyv. :) Benne pedig kis szépségek.
Kaptam még egy gyöngyből fűzött virág díszt, ami szerintem könyvjelző. És nem utolsó sorban egy M betűvel és pillangóval díszített hűtőmágnest!


Zsóka ha olvasod ezt a bejegyzést itt is nagyon szépen köszönöm!!!!! :))))


ÉS egy újabb játékot találtam. Most Szegedilány hirdette, mivel november 24-én lesz 1 éves a blogja is és neki is születésnapja lesz. 3 feladatot kell teljesíteni, és az utolsó a legérdekesebb, mivel egy kis kutatómunkát is végezni kell nála!
Jelentkezési határidő: 2009. 11. 20 éjfél


2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tetszenek az ajándékok! használd őket egészséggel!
    Zsóka

    VálaszTörlés
  2. Kezdek irigykedni, mennyi szépséget kapsz te:))

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...