2009. szeptember 16., szerda

Babaköszöntő - Sára

Anyu egyik munkatársának a lánya 4 hónappal ezelőtt szült egy nagyon édes kis leánykát. Gyorsan összedobta nekik ezt a 'szokásos' babköszöntőt, és szombaton el is vittük neki. Már annyira az ujjaiba van ez a minta, hogy már álmában is ki tudná hímezni! :) A keretezést is maga követte el!


Barátnőmről egy kis hír:
Újra felnyitották a lábát, kitakarították neki. Az agya sajnos agyödémát kapott. De szerencsére megint egy kis lépéssel előbbre került, mivel lement a láza, és az orvosok szállíthatóvá könyvelték. Egy baj van, hogy akit fogadtak orvosnak Debrecenbe az elutazott, és nem tudják hozzá vinni. Ha 2 napig stagnál az állapota, vagy javul, akkor felébresztik a mesterséges kómából. Most már van egy pici remény, és picike lépésekként küzd ő is az életéért!
Úgy néz ki, hogy a műtőben kapott egy bacit, ami a sterilizálatlan eszközről került rá.
Anyukája fogadott egy ügyvédet, aki műhiba perekre szakosodott, és a betegjogi képviselővel is felvette a kapcsolatot. Az az egy biztos, hogy perelni fognak!
Köszönjük az eddigi szurkolást, és még kérnénk egy kicsit!

8 megjegyzés:

  1. 1.Tündéri ez a minta,annyira bájos.2.Nagyon -nagyon drukkolunk a barátnődnek!

    VálaszTörlés
  2. Tudom,hogy sok a gond,de megint szeretnélek megkérni,hogy postázd az ajándéklánc ajándékát,mert lejárt az idő jócskán. Ha esetleg már megtetted,csak nem jeleztetek,akkor bocsi.

    VálaszTörlés
  3. A babaköszöntő nagyon aranyos, a akeretezés is nagyon jól sikerült:))
    Barátnődnek kitartást, és tovább drukkolok!

    VálaszTörlés
  4. latinka: természetesen nem felejtettem el! Amint rendeződök küldöm, és nagyon sajnálom!
    Jó hír: barátnőmet ma fokozatosan ébresztik fel a kómából, és reagál a külvilágra is! :)

    VálaszTörlés
  5. Pont kérdezni akartam, hogy mi újság a barátnőddel! Nagyon-nagyon drukkolok neki továbbra is! Remélem, hogy rendbe fog jönni. Sajnos a per nagyon sokáig el fog húzodni. :-( Tudom mert az exférjemet is elkezelték 2 éve, és még mindég semmi a perrel. :-(
    Cinella

    VálaszTörlés
  6. Barátnődnek nagyon drukkolok!

    Gyönyörű a babaköszöntő

    VálaszTörlés
  7. A drukkot nagyon köszönjük, sajnos mg mindig kell. Mára megint belázasodott, és a lába is egyre jobban feketedik, amit nem tudnak, hogy miért. :( Szörnyű!

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép ez a babaköszöntő a kisfiús is...Mivel a Hugicámnak hamarosan megszületik a Babája, ha nem túl pofátlan kérdés elküldenéd nekem ezt a mintát?

    Köszi
    Kataca

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...