2009. április 17., péntek

Ollós játék Ninával


Végre már én is eljutottam idáig, hogy jelentkezzem
Nina szuper ollós játékára. Nagyon szuper ollót, ollóőrt, dobozkát és kézzel festett fonalat lehet nyerni. Hátha nekem kedvez a szerencse! :))
Íme az én pár szem ollóm. :)



Ép most akarok ollót venni / rendelni, csak nem tudom, hogy milyet. Amit kinéztem magamnak Ritánál, azt most nem lehet rendelni, mert ollót nem hozz be ebben a körben. Viszont nézelődtem, és nem tudok dönteni. DMC vagy Permin? Azt az egyet tudom, hogy darus nem lesz, mivel nem tetszik. Nagyon sok embernél láttam már, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. Találtam egy oldalt, a
Krea Tippet, ahol szintén vannak ollók, de nem tudom, hogy milyen minőségűek. Nagyon örünék neki, hogy ha leírnátok a tapasztalataitokat, hogy nektek milyen ollóitok vannak, melyek azok, amik beváltak, és honnan rendeltétek. Előre is köszönöm! :)

4 megjegyzés:

  1. Örülök ,hogy Te is játszol velem!

    Ollókról, ha érdekel a véleményem: inkább DMC. Perminből nekem 2 elkopott rövid idő alatt, DMC ollóimat évek óta nyüstölöm és jók! Amit állandóan használok 2,5 éve, még most is borotvaéles. De ez csak az én véleményem! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a véleményedet! :) Én nagyon nem értek még hozzá, ezért gondoltam, hogy kikérem mások véleményét is. Ha már egyszer rászánja barátnőm, hogy meglep egy ilyennel névnapomra, akkor már ne egy olyan legyen, ami pár hónapot bír.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Szépek az ollóid! És most már tudok megjegyzést írni:-) Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Szívesen! :)
    Az én ollóim nagyon kis lélegzetűek másokéhoz képest, de próbálkozom. Nézelődök, és lassan majd döntök is.
    Jövőhéten megyek fel Pestre, hátha találok majd a közelben kézimunkaboltot, ahol ráakadok szépségemre. :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...