2009. július 5., vasárnap

Egy újabb rendelés

Mivel Juditték olyan nagy akcióval voltak még a múlt héten, ezért nekem is muszáj volt kihasználnom. Rendeltem is jócskán. :) Majd egy pár nap múlva jött a levél tőlük, hogy befutott egy másik rendelés innen a városunkból. Először azt hittem, hogy Carol / Anna, de hát róla tudtam volna. Végül is belement az illető, hogy együtt, nekem küldjék az egész csomagot. Majd egy telefonálás után kiderült, hogy ő / Anikó, a ladányi Tiszteletes Asszony. Csütörtökön megérkezett a csomag, pénteken pedig el is jött érte. 4 éve keresztszemezik már nagyban, csak most még kevesebb ideje jut rá, mivel van egy féléves picijük.
Végül is, milyen jó, hogy jött ez a rendelés, és Juditték ilyen szemfülesek voltak! :) Találtunk még egy lelkesen bökögető emberkét a mi kis városunkban! :) Ja, és még Carol sem tudott róla! :)

5 megjegyzés:

  1. Te jó ég, mennyi klassz dolog!

    VálaszTörlés
  2. örülök, hogy így "összejöttetek" anikóval. Igen, nekem is mondta, hogy 4 gyerek mellett, ahol a pici aztán igazán pici, csak lopni tudja hímzésre az időt.

    Tényleg jó a csoportkép.
    S hamarosan újabb nagy dobásra készülünk. :) ;)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...