2009. július 6., hétfő

Fonalkáim

Nézzétek, milyen szép fonalakat hozott ma nekem a postás bácsi! :)))) Azon a bizonyos licitálós oldalon vettem őket, egy nagyon kedves eladótól. Összesen 32 darab szépség, és 1600 Ft volt. A kék egyedül J&P, a többi Anchor. Olyan szépek, mióta hazajöttem csak nézegetem, simogatom. Mindegyikből már feltekertem egyet - egyet, csak elfogyott a műanyag bobinám, és nem tudtam tovább tekergetni.


Ui1.: Alkonyat láz elmúlt! Ma elolvastam a könyvet, szombaton megnéztem a filmet, újra. Egyszerűen csak annyit mondok, hogy függője lettem! :)
Ui2: Indul az Új hold láz! :)))
Ui3: Még mindig van egy hely kiadó a PIF-ben!!!!

5 megjegyzés:

  1. Szia! Ha meg van mé a kiadó hely a pif-ben én szívesen jelentkeznék rá,így ismeretlenül.

    www.anita-alkotok.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Természetesen, lehet még jelentkezni! :))) Azaz te vagy a harmadik, és betelt a hely!
    Légyszíves írd már meg az adataidat a picurka23@gmail.com-ra, meg egy pár dolgot magadról. Mit szeretsz, mit nem stb. És mostmár te is hirdetheted a PIF-et a saját oldaladon! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Móni!

    Multin mindig szoktam olvasni a filmajánlóidat, és nézegetem a képeidet is, de akkor mostantól felveszem ezt a blogodat a linkjeim közé.

    Nagyon szépek a fonalak. Az újak is, és amik a dobozban vannak. Nem kevés! Mitől függ, hogy milyen márkájú fonalat választasz? Én általában Anchorral hímzek, de gondolkodtam a Venuson, elsősorban az ára miatt, de nem tudom, mert nem ismerem. Kiváncsi lennék ezzel kapcsolatban a véleményedre.

    Egy régebbi bejegyzésedben kérdeztél a Kézimunka Házról. Nem tudom azóta rendeltél-e tőlük, én már igen, és elégedett vagyok velük. Vásznat, dobozt és keretet rendeltem, meg tűtartót és karikát, amire a bobinákat lehet tenni. Igaz, a doboz később jött, mert nem érkezett meg hozzájuk sem időben, de átvállalták a postaköltséget, csak a termék árát fizettem. Én mindig utánvételes fizetéssel rendelek.

    Megkérdezhetem, hogy melyik oldalon lehet fonalra licitálni?

    VálaszTörlés
  4. Eszembejutott még valami? Megírnád, hol lehet beszerezni ezeket a kis képeket a francia felirattal?

    VálaszTörlés
  5. Mónika: Írok neked mailt! :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...