2009. július 11., szombat

Még mindig biscourn

Igen, még mindig biscournt alkottam, és még mindig csak ezt mutatom. :) A mintát már régebben kivarrtam, DMC multicolor 4180 - al van Nina egyik kézzel festett anyagára. Eredetileg barátnőmé, vagy testvéréé, vagy az anyukájáé lesz, de az is meglehet, hogy megtartom magamnak, mert a rózsaszínt amúgy is kedvelem, és szerintem olyan kellemes kinézete lett. Anyukámnak nem tetszik, mert hogy túúúúúúúl rózsaszín, de ezt már megszoktam, hogy neki ami rózsaszín nem tetszik.
És jupijéééé, sikerült a közepébe beletennem egy gyöngyöt. Igaz nem gomb, mert azt nem találtam megfelelőt itthon (meg még nekem nincsennek olyan kis szépek sem), de legalább már rájöttem a nyitjára. :) Köszönöm Dóri neked, hogy leírtad hogy kell! :) Lehet ezért egy picit nyomottabb lett, de akkor is benne van az a fránya gyöngy a közepébe! :)
Most pedig megyek bökök egy kicsit, mert egész nap semmit nem csináltam varrás ügyileg, mivel ránkjött öccsémmel a takarítási mánia, és a szobánkban még az ágy és szekrény mögött is kitakarítottuk!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szivesen :) Örülök hogy ilyen jól sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm! :) Én is örülök, igaz tölthettem volna még bele töltőanyagot, na de majd a következőbe! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy! Szuper jó lett... a gyöngy is a közepén!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...