2009. július 10., péntek

Újabb biscourn

Kb. negyed órája lettem kész vele, és már a gazdájánál is van. Most tette ki a lábát a lakásból. :) Születésnapja volt a héten, és gondoltam meglepem egy ilyennel, mert már kinézte az enyémet. :) Ugyanúgy 18-as rusztikus aidára készült, Achnor zöld multicolor fonallal. Sajnos még nem tettem magamévá azt a tudást, amivel gombot kell beletenni a közepébe, de egyszer majd csak rájövök. :)


Most pedig irány az ágy, és a kötelességeimet kezdem el bökni. A SWAP ajándékom egyik fele nincs még kész, sőt a Hungarian exchage játékba is bököm a bökni valót! :)
Kellemes, böködéssel teli hétvégét! :)


3 megjegyzés:

  1. Szép lett! És jó a szine!
    Én úgy szoktam a gombot, hogy a cérnára csomót kötök, az egyik oldalán középen átszúrom rajta, másik oldalon, ha kijött, akkor ráhúzom a gombot, visszaöltök a másik oldalra, ott is egy gombot rá. Viszonylag erősen húzd meg, hogy szépen bemélyedjen. Párszor mehetsz még oda vissza, aztán elvarrod az egyik oldalon, ahogy a gombot egyébként is szokás. Én igy csináltam :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű a színe és a mintája is! :o)

    VálaszTörlés
  3. Dóra: köszönöm a leírást, sikerült is megcsinálnom így! :)
    Abile: Köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...